مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 دی 1401 ساعت 15:352023-01-18اجتماعي

پرداخت5000 وام کم بهره به کارکنان شهرداری تهران/توجه به بانوان وخانواده دربسته های «خرسند ساز»


مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران از پرداخت 5000 وام کم بهره به کارکنان شهرداری تهران در گام نخست اجرای بسته «خرسند ساز »خبر داد.

- پرداخت5000 وام کم بهره به کارکنان شهرداری تهران/توجه به بانوان وخانواده دربسته های خرسند ساز مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی شهرداری تهران از پرداخت 5000 وام کم بهره به کارکنان شهرداری تهران در گام نخست اجرای بسته خرسند ساز خبر داد.

به گزارش ایسنا، با تاکید بر لزوم ارتقاء سطح رفاه و معیشت کارکنان، شهرداری تهران را یکی از مهمترین و بزرگترین سازمان ها در ارائه خدمات به مردم عنوان کرد و افزود: بی شک خدمت رسانی صحیح و اثربخشی حداکثری در پاسخگویی به مطالبات شهروندان جز با توجه حداکثری به کارکنان و فراهم سازی رضایتمندی آنان از طریق ایجاد فضای سالم و مملو از عدالت در بهره مندی از منابع و فرصت ها ممکن نخواهد بود و از این حیث توجه به رفاه نیروی انسانی به عنوان ارزشمندترین منابع سازمانی از مهمترین ضرورتهاست.

وی با تاکید بر اینکه برقراری حداقل های معیشتی ویژه کارکنان خدوم و زحمتکش نه تنها در شهرداری بلکه در هر سازمان و دستگاهی ضمن ارتقاء روحیه نشاط و افزایش میل به خدمتگزاری، کاهش فساد اداری را به دنبال خواهد داشت، گفت: اگرچه از نقطه مطلوب فاصله داریم اما بسته خرسند ساز نشانه عزم جدی م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت5000 وام کم بهره به کارکنان شهرداری تهران/توجه به بانوان وخانواده دربسته های «خرسند ساز»

پرداخت5000 وام کم بهره به کارکنان شهرداری تهران/توجه به بانوان وخانواده دربسته های «خرسند ساز»