مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 دی 1401 ساعت 11:192023-01-17دانش

پابه پای تحول پیش نرویم، دانشگاه به موزه تبدیل خواهد شد


واحدی از این دانشگاه که روزگاری 20 هزار دانشجو داشت، امروز یک دانشجو هم در آن قدم نمی گذارد.

این موضوع ثابت می کند که اگر پابه پای تحول پیش نرویم، - به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، کارگاه تبیین سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت آموزی با حضور محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، سیدمحمد بطحایی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان آموزشی و مهارتی واحدهای مراکز استان ها، رؤسای دانشکده های مهارت و کارآفرینی و حضور مجازی معاونان آموزشی و مهارتی سایر واحدهای دانشگاهی برگزار شد.

طهرانچی در این نشست، ضمن ارائه سخنرانی با عنوان اثرات بازتابی دانشگاه و جامعه گفت: در دنیای علم موضوعی تحت عنوان پایان یافتن الگوی اول دانش وجود دارد و کسانی که در حوزه علم و فناوری و سیاست‎ گذاری علمی فعالیت دارند، معتقدند که از ابتدای قرن بیست و یکم با مفهوم پایان دانشگاه یا پایان الگوی اول تولید علم مواجه شدند و اکنون الگوی دوم دانش آغاز شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: الگوی دوم دانش دارای ویژگی های منحصربه فرد است ازجمله اینکه در این دوره دیگر دولت ها تأمین کننده سرمایه دانشگاه ها نیستند و شرکت های خصوصی در این عرصه ورود جدی داشته اند به عنوان نمونه می توان به شرکت گوگل اشاره کرد که در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پابه پای تحول پیش نرویم، دانشگاه به موزه تبدیل خواهد شد

پابه پای تحول پیش نرویم، دانشگاه به موزه تبدیل خواهد شد