مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 دی 1401 ساعت 17:302023-01-16حوادث

دستگیری فروشنده دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه در کرج


رییس پلیس فتای البرز از دستگیری یک هکر 26 ساله در شهر کرج خبر داد و گفت: این شخص با راه اندازی یک سایت غیر مجاز اقدام به فروش دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه به صورت غیرمجاز می کرد.

- ایسنا/البرز رییس پلیس فتای البرز از دستگیری یک هکر 26 ساله در شهر کرج خبر داد و گفت: این شخص با راه اندازی یک سایت غیر مجاز اقدام به فروش دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه به صورت غیرمجاز می کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ رسول جلیلیان با اعلام این خبر گفت: ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی از فعالیت یک هکر در زمینه فروش غیرمجاز دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه مطلع و و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در ادامه پس از انجام اقدامات فنی پلیسی هویت و مخفیگاه این هکر 26 ساله شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی وی در منطقه رجایی شهر کرج دستگیر شد.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به مسدود شدن سایت غیرمجاز این هکر، اضافه کرد: متهم در تحقیقات تکمیلی به راه اندازی سایت و فروش غیرمجاز دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه اقرار کرد.

رییس پلیس فتای استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: متهم با تکمیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری فروشنده دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه در کرج

دستگیری فروشنده دیتابیس یکی از اپراتورهای تلفن همراه در کرج