مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 دی 1401 ساعت 14:102023-01-16اجتماعي

63هزار دانش آموز خوزستانی درجشن های تکلیف دانش آموزی شرکت می کنند


مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از شرکت 38 هزار دانش آموز دانش آموز دختر و 25 هزار دانش آموز پسر در جشن های تکلیف دانش آموزی در استان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود حمیدی نژاد پیش از ظهر امروز دوشنبه در آیین جشن تکلیف دانش آموزان دختر شهر اهواز، بر ضرورت انتقال آموزه ها و مفاهیم تربیتی به دانش آموزان از سنین پایین تأکید کرد و گفت: برگزاری جشن های تکلیف دانش آموزی می تواند نقش مهمی را در شکل گیری شخصیت دینی و اعتقادی دانش آموزان ایفا کند و استقبال دانش آموزان از برگزاری برنامه های این چنینی بستر بسیار خوبی را برای تحقق برنامه های تربیتی فراهم می کند.

وی اضافه کرد: جشن های تکلیف دانش آموزی در خوزستان از 18 دی ماه آغاز شده و تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

در این جشن های دانش آموزی بالغ بر 38 هزار دانش آموز دختر و 25 هزار دانش آموز پسر که امسال به سن تکلیف رسیده اند، شرکت می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: مجموعه برنامه های کشوری نور چشم با هدف ترویج فرهنگ نماز در سراسر کشور در حال اجرا شدن است که برگزاری جشن های تکلیف دانش آموزی در استان در همین راستا در حال برگزاری است .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

63هزار دانش آموز خوزستانی درجشن های تکلیف دانش آموزی شرکت می کنند

63هزار دانش آموز خوزستانی درجشن های تکلیف دانش آموزی شرکت می کنند