مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 دی 1401 ساعت 12:402023-01-16اقتصادي

انجام آزمون های غیر مخرب بر 11 دکل خط تله سی یژ ناژوان/ حرکت در مسیر استاندارد


مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: به منظور حرکت در مسیر صحیح استاندارد و ارتقای کیفیت ارائه خدمات، - به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه مجتمع های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان، سعید ساکت مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان پیرامون اقدامات ضروری فنی درحال انجام در تله سی یژ ناژوان اظهارداشت: به دنبال قانون سازمان ملی استاندارد کشور مبنی بر انجام 25 درصد آزمون های غیرمخرب بر خطوط کابلراه ها در هر مجموعه، این اقدام به صورت 100 درصدی از اسفند 1400 تاکنون آغاز و درحال تکمیل است.

  وی افزود: خط تله سی یژ ناژوان از 13 دکل تشکیل شده که آزمون های غیر مخرب (NDT) 6 دکل آن در اسفند 1401 با فرایند استانداردسازی این ظرفیت تفریحی کلانشهر اصفهان صورت پذیرفت و از 7 دکل باقیمانده، عملیات آزمون های غیرمخرب 4 دکل به صورت کامل انجام شده است.

    ساکت بیان کرد: در انجام آزمون های غیر مخرب ابتدا دکل ها مونتاژ شده، سپس شفت های آن مورد آزمایش قرار می گیرد، پس از آن شفت هایی که از کارایی آن کاسته شده بود، تعیین متریال و ساخته می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام آزمون های غیر مخرب بر 11 دکل خط تله سی یژ ناژوان/ حرکت در مسیر استاندارد

انجام آزمون های غیر مخرب بر 11 دکل خط تله سی یژ ناژوان/ حرکت در مسیر استاندارد