مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 دی 1401 ساعت 12:152023-01-15ورزشي

ایرانسل خریدار پرسپولیس می شود؟/ چینش جدید هیات مدیره مشخص شد


با طی شدن روند خصوصی سازی باشگاه پرسپولیس، احتمالا شاهد تغییرات گسترده ای در کادر مدیریتی این باشگاه خواهیم بود.

- به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از واگذاری بخشی از سهام باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی حالا صحبت از واگذاری 51 درصد سهام این باشگاه تحت سه بلوک 17 درصدی به میان آمده است.

در این بین یکی از شرکت هایی که به احتمال فراوان یک بلوک 17 درصدی پرسپولیس را خریداری خواهد کرد، شرکت ایرانسل خواهد بود که این شرکت در سال های اخیر به عنوان اسپانسر اصلی این باشگاه فعالیت کرده و این فصل هم نام این اپراتور همراه روی پیراهن این تیم درج شده است.

به دلیل حساسیت هایی که برای واگذاری باشگاه های پرسپولیس و استقلال وجود دارد، به نظر می رسد که بلوک 17 درصدی این باشگاه ها به شرکت های خصولتی (خصوصی ـ دولتی) داده خواهد شد تا ضمن خصوصی سازی، چتر حمایتی دولت همچنان به شکل نامحسوس بر بالای سر این دو باشگاه باشد.

گفته می شود؛ ایرانسل یکی از این شرکت ها که یک بلوک 17 درصدی را در اختیار خواهد گرفت و دو بلوک دیگر هم در اختیار شرکت های مشابه (خصولتی) قرار می گیرد تا روند خصوصی سازی پرسپولیس شکل اجرایی به خود بگیرد.

در صورت رخ دادن این مسئله ترکیب هیات مدیره باشگاه هم تغییر خواهد کرد و سه عضو اقتصادی در چینش جدید هیات مدیره حضور خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایرانسل خریدار پرسپولیس می شود؟/ چینش جدید هیات مدیره مشخص شد

ایرانسل خریدار پرسپولیس می شود؟/ چینش جدید هیات مدیره مشخص شد