مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 دی 1401 ساعت 13:402023-01-13دانش

زندگی من از زمانی شروع شد که مادر شدم!


روایتی از مادری نمونه و موفق، که علت موفقیتش را مادر شدنش می داند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، معصومه شیخ برادران، دانشجوی دکتری، استاد دانشگاه، متاهل و دارای دو فرزند است.

او اکنون 54 سال دارد، اما زمان تولد خود را تاریخ ثبت شده در شناسنامه اش نمی داند.

او می گوید: تولد اصلی من، همزمان با تولد فرزند اولم بود، احساس می کردم که تازه وارد این دنیا شده ام، زمانی که لذت مادر شدن را احساس کردم.

این مادر نمونه می گوید: مادر شدن، لحظه تاج گذاری است، گویا آن قدر برای خداوند ارزشمند شدی که احساس زیبای مادر شدن را از دستان خدا هدیه گرفته ای.

خانم برادران اضافه می کند: قبل از اینکه ازدواج کنم و صاحب فرزند بشوم، فقط در سودای درس خواندن و دکتری گرفتن و پیشرفت های مادی بودم اما از زمانی که مادر شدم، به احترام مادر شدن وقفه ای در درس خواندنم ایجاد کردم که بعدا متوجه شدم، تمام موفقیت و پیشرفتی که به آن رسیدم، از برکت مادر شدنم بوده است.

او که علت موفقیتش را مادر شدنش می داند می گوید: من در آن زمان وقفه ای بین مقطع کارشناسی و ارشد ایجاد کردم و وظیفه خودم دانستم زمان بیشتری را به خانواده ام اختصاص بدهم و حالا که خداوند هدیه بزرگ مادر شدن را به من عطا کرده، من نیز به نحو احسن از این هدیه استفاده کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زندگی من از زمانی شروع شد که مادر شدم!

زندگی من از زمانی شروع شد که مادر شدم!