مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 دی 1401 ساعت 18:352023-01-11سياسي

آیت الله اسلامی: نگاه های سیاسی مانع انتقال راه آهن به خارج از تاکستان شد/ پروژه ای که بعد از 14 سال مسکوت مانده است


نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه تاکستان گفت: انتقال راه آهن تاکستان از داخل شهر مطالبه توده مردم می باشد چرا که تردد قطارها موجب نارضایتی، - آیت الله علی اسلامی در گفت وگو با خبرنگار فارس در تاکستان با اشاره به درخواست و مطرح کردن موضوع انتقال راه آهن داخل تاکستان به غرب یا شرق این شهر اظهار کرد: در همایشی در زمان دولت احمدی نژاد که ائمه جمعه کشور و هیات دولت حضور داشتند این پیشنهاد به صورت تخصصی به وزیر وقت راه ارائه شد.

وی افزود: راه آهن که از داخل شهر تاکستان عبور می کند موجب اضطراب، آشفتگی و نارضایتی و حتی وحشت ساکنین شده و از طرفی دو فرهنگ پایین خط راه آهن و بالای خط راه آهن ایجاد کرده است.

امام جمعه تاکستان تصریح کرد: این راه آهن مربوط به زمان احمدشاه و رضاشاه است و در آن زمان در این موقعیت ساخته شده است.

با توجه به شرایطی که گفته شد در حال حاضر صلاح نیست خط دوم راه آهن راه اندازی شود که شنیده شده باید سرعتی بالای 160 کیلومتر در ساعت داشته باشد.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مردم تاکستان در عذاب هستند و درست نیست راه آهن از وسط این شهر عبور کند.

متاسفانه 14 سال است زمانی که موضوع انتقال به میان می آید بحث هزینه ها مطرح می شود که باید گفت درآمد و منفعت زمین وسیعی که از انتق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیت الله اسلامی: نگاه های سیاسی مانع انتقال راه آهن به خارج از تاکستان شد/ پروژه ای که بعد از 14 سال مسکوت مانده است

آیت الله اسلامی: نگاه های سیاسی مانع انتقال راه آهن به خارج از تاکستان شد/ پروژه ای که بعد از 14 سال مسکوت مانده است