مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 دی 1401 ساعت 13:352023-01-10سياسي

آزادی مورد ادعای غرب، کاریکاتوری از آزادی است


عضو فراکسیون روحانیت مجلس با بیان اینکه ابراز عقیده به همراه توهین به معنای آزادی نیست، گفت: آزادی که بر این اساس در غرب و فرانسه ادعا می شود، - به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا مبلغی ضمن محکومیت توهین اخیر یک مجله فرانسوی نسبت به رهبر معظم انقلاب، گفت: آزادی که در غرب و فرانسه ادعا می شود کاریکاتوری از آزادی است.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه اگر آزادی به معنای آزادی عقیده، ایده و بیان باشد ایرادی ندارد و طبیعت و وجدان انسانی نیز این را می پذیرد که انسان آزاد باشد، عنوان کرد: اما ابراز عقیده نباید همراه توهین به سایر عقیده ها باشد و باید مشخص کرد که تا کجا می توان آزادی داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: وقتی در جامعه زندگی می کنید نباید آزادی کسی را سلب کنید و اگر قرار باشد دیگران با آزادی شما محصور شوند یا به واسطه آن جنگی راه بیفتد قطعا به وسیله قانون منع می شود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه آزادی به معنای مطلق هرگز روا نبوده و مدعیان آزادی در جامعه ما نیز قطعا آزادی مطلق را قبول ندارند، گفت: قید و قیود آزادی تا جایی است که ما به عنوان انسان آزاد، آزادی یکدیگر را مخدوش و به عقیده هم توهین نکرده و مزاحمتی ایجاد نکنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی مورد ادعای غرب، کاریکاتوری از آزادی است

آزادی مورد ادعای غرب، کاریکاتوری از آزادی است