مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 دی 1401 ساعت 11:502023-01-09اقتصادي

کاهش محسوس دما از روز سه شنبه در آذربایجان شرقی


مسئول روابط عمومی هواشناسی استان آذربایجان شرقی از کاهش محسوس دما از روز سه شنبه در استان خبر داد.

- افشین ابراهیمی مسئول روابط عمومی هواشناسی آذربایجان شرقی امروز در گفت وگو لا خبرنگاران اظهار کرد: نقشه های پیشیابی هواشناسی نشان می دهد از روز سه شنبه 20 دی ماه تا روز شنبه 24 دی، کاهش محسوس 8 تا 15 درجه دما در کلیه نواحی استان خواهیم داشت.

ابراهیمی افزود: افزایش مصرف منابع انرژی بویژه برق و گاز، یخبندان و لغزندگی جاده ها و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی دور از انتظار نبوده و توصیه می شود در مدیریت در مصرف منابع انرژی، احتیاط در سفرها، محافظت و پوشش لوله های آب، استفاده از ضدیخ در رادیاتور خودروها و ماشین آلات کشاورزی اقدامات لازم انجام گیرد.

مسئول روابط عمومی هواشناسی آذربایجان شرقی ادامه داد: طبق هشدار صادر شده در روز شنبه، شاهد بارش برف در اکثر مناطق استان بودیم که بیشترین بارش با 9/1 میلیمتر از شهرستان سراب در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش محسوس دما از روز سه شنبه در آذربایجان شرقی

کاهش محسوس دما از روز سه شنبه در آذربایجان شرقی