مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 دی 1401 ساعت 10:402023-01-09ورزشي

کاظمی پور: به دنبال بهترین فرد برای نایب رییسی فوتبال بانوان هستیم


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مریم کاظمی پور در حاشیه مراسم تجلیل از 18 ورزشکار جوانمرد در پاسخ به این پرسش که قرار بود نایب فوتبال و فوتسال بانوان در هفته جاری از سوی فدراسیون فوتبال معرفی شود، - معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان درباره انتخاب نایب رییس فوتبال بانوان گفت: سعی داریم فردی را انتخاب کنیم که به فوتبال و فوتسال بانوان ثبات بدهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مریم کاظمی پور در حاشیه مراسم تجلیل از 18 ورزشکار جوانمرد در پاسخ به این پرسش که قرار بود نایب فوتبال و فوتسال بانوان در هفته جاری از سوی فدراسیون فوتبال معرفی شود، اظهار کرد: هیچ قرار مشخصی با فدراسیون فوتبال در این زمینه نداشتیم، قطعا گزینه هایی مطرح است که با توجه به درایتی که رییس فدراسیون و حساسیتی که به فوتبال و فوتسال بانوان دارد، نهایت تلاش انتخاب فردی است که به این بخش ثبات بدهد.

وی گفت: البته این که چه کسی نایب رییسی بانوان را در بخش فوتبال و فوتسال بر عهده بگیرد، بستگی به تصمیم هیات رییسه فدراسیون فوتبال دارد.

معاون وزیر در پایان تصریح کرد: برگزاری مراسم تجلیل از 18 ورزشکاری که در حمایت از مردم مظلوم فلسطین مقابل رژیم غاصب صهیونیستی از مبارزه امتناع کردند و حضور جمعی از بانوان اسلامی از کشور های لبنان و سودان باعث فخر جامعه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاظمی پور: به دنبال بهترین فرد برای نایب رییسی فوتبال بانوان هستیم

کاظمی پور: به دنبال بهترین فرد برای نایب رییسی فوتبال بانوان هستیم