مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 دی 1401 ساعت 07:352023-01-09ورزشي

واگذاری 14 اماکن ورزشی اسدآباد به بخش خصوصی


مدیر اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد از واگذاری 14 اماکن ورزشی این شهرستان به بخش خصوصی خبر داد.

- مهدی صمدپناهی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق ماده 88 قانون واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی براساس ابلاغ اداره کل ورزش و جوانان استان باید 14 اماکن ورزشی سطح شهرستان در قالب مزایده به صورت قرارداد اجاره ای به بخش خصوصی واگذار شود که در این مزایده اولویت با هیأت های ورزشی خواهد بود.

وی با اشاره به آغاز مزایده از هفدهم تا 24 دی ماه تصریح کرد: در صورتی که هیأت های ورزشی در اولویت اول راغب به شرکت در این مزایده نباشند، قهرمانان سطوح بین المللی، کارشناسان و مربیان تربیت بدنی و نیز باشگاه های مجوزدار سطح شهرستان در اولویت این مزایده خواهند بود.

صمدپناهی با بیان اینکه از سال 84 واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی مصوب شده است و مزایده اماکن ورزشی در کشور انجام می شود، خاطرنشان کرد: افراد علاقمند با مراجعه به سامانه setadiran.

ir می توانند در این مزایده شرکت کنند.

وی ادامه داد: درآمد حاصل از اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی به حساب خزانه می رود و به هر میزان که سهم شهرستان باشد، از درآمد اماکن به حساب اداره کل واریز و اداره کل سهم شهرستان را واریز می کند و با این درآمد کمبودهای اعتباری شهرستان در حوزه ورزش مرتفع خواهدشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری 14 اماکن ورزشی اسدآباد به بخش خصوصی

واگذاری 14 اماکن ورزشی اسدآباد به بخش خصوصی