مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 دی 1401 ساعت 22:402023-01-07اقتصادي

خاندوزی: سیاست ارزی دولت ایجاد ثبات در بازار است/ فاصله طبقاتی امسال کاهش می یابد


برنامه دولت تثبیت به معنای میخکوب کردن نرخ ارز نیست بلکه به دنبال ثبات بخشی به بازار و مدیریت نرخ حول سامانه نیما است.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس سید احسان خاندوزی امشب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با اعلام این خبر اظهار داشت: بیش از 80 درصدبازار ارز کشور ما در سامانه نیما و سنا تامین می شود.

سخنگوی  اقتصادی دولت افزود: یعنی حواله واردات کالاهای مختلف یا نیازهای اسکناس ارز است بیش از 80 درصد نیاز ارزی کشور است.

  وی اضافه کرد: بخشی از نیاز ارزی در سامانه نیما و بازار متشکل تامین نمی شود که از مبادی غیررسمی ارز آن تامین می شود.

یک درصد دیگری هم باقی می ماند که خرید و فروش ها در بازارهای فردایی ارز است که مجموع این دو عدد یعنی ارز قاچاق و قمارهایی که به صورت کاغذی انجام می شود 15 تا 16 درصد است.

خاندوزی اظهار داشت:کمبود درهم در بازار این را تلقی می کرد که کشور ارز کم دارد.

وی بیان کرد: واقعیت این است که دستور کار جدید دولت و بانک مرکزی اجرای تدابیر جدیدی است با تیم جدید؛ به عبارت دیگر بنای دولت و بانک مرکزی این است که تقاضاهای ارز را مدیریت کند.

  خاندوزی گفت: بخشی از مشکلی که به وجود آمد بود در آبان و آذر اشتباه در تخصیص ارز در یکی از زیرمجموعه های بانک مرکزی بود و موجب شد واردات برای کالاهایی که با درهم باید وارد می شود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خاندوزی: سیاست ارزی دولت ایجاد ثبات در بازار است/ فاصله طبقاتی امسال کاهش می یابد

خاندوزی: سیاست ارزی دولت ایجاد ثبات در بازار است/ فاصله طبقاتی امسال کاهش می یابد