مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 دی 1401 ساعت 14:002023-01-07حوادث

4 نفر از عوامل تشویش اذهان عمومی در علی آبادکتول دستگیر شدند


فرمانده انتظامی شهرستان علی آبادکتول از دستگیری چهار نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در این شهرستان خبر داد و گفت: متهمان با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ حسین نوروزی بعدازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی انتشار مطالبی برای اغتشاش و تشویش اذهان عمومی توسط افرادی در فضای مجازی، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان علی آبادکتول افزود: مأموران پلیس فتا و امنیت عمومی شهرستان با انجام اقدامات فنی و تخصصی چهار متهم را در این راستا شناسایی و پس از هماهنگی قضایی آنها را دستگیر کردند.

وی ادامه داد: متهمان در تحقیقات انجام شده پس از مواجهه با ادله و مستندات پلیس به بزه ارتکابی خود اعتراف و انگیزه خود را تأثیر منفی تبلیغات رسانه های معاند عنوان کردند.

نوروزی گفت: افرادی که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی اقدام به تشویش اذهان عمومی، هتک حیثیت، فحاشی، تهدید و یا مزاحمت برای دیگران می کنند باید در مراجع قضایی پاسخگوی رفتار و اعمال خود باشند.

فرمانده انتظامی شهرستان علی آبادکتول تاکید کرد: پلیس همواره در فضای حقیقی و مجازی اقدامات و فعالیت های مجرمان و افراد هنجارشکن را رصد و برابر قانونی با آنها برخورد می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 نفر از عوامل تشویش اذهان عمومی در علی آبادکتول دستگیر شدند

4 نفر از عوامل تشویش اذهان عمومی در علی آبادکتول دستگیر شدند