مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 دی 1401 ساعت 12:452023-01-07اقتصادي

مسئولین کشوری و استانی تدبیری برای وضعیت بیکاری و فقر هرمزگان بیاندیشند


نماینده ولی فقیه در هرمزگان از مسؤولان کشوری و استانی حاضر در مراسم 90 سالگی اتاق بازرگانی بندرعباس خواست تا برای وضعیت بیکاری و فقر هرمزگان تدبیری بیاندیشند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان صبح امروز در آیین افتتاح ساختمان جدید اتاق بازرگانی شهرستان بندرعباس اظهارداشت: امروز می توان مسئله اقتصاد و رشد و شکوفایی آن را پیچ تاریخی انقلاب اسلامی دانست و تمام ارگان ها اعم از حاکمیتی و دولتی باید تلاش خود را برای حل چالش های اقتصادی به کار گیرند تا بتوان تکانه های اقتصادی که از نقاط مختلف به کشور وارد می شود را کنترل کرد .

وی، با ذکر این نکته که مشکلات اقتصادی را باید در نوع سیاست گذاری ها جست و جو کرد، عنوان کرد: نوع سیاستگذاری مسئولین باید مبتنی بر  دو نگاه تولید برای داخل و تولید برای صادرات باشد تا شاهد شکوفایی اقتصادی باشیم.

  نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ابراز کرد: تولید برای بازارهای جهانی با تولید برای تامین نیاز داخلی، بسیار متفاوت است و اگر در حوزه صادرات دچار چالش می شویم به واسطه این است که رویکرد تولید معطوف به داخل کشور است که برای حل این چالش ها باید تولید کنندگان با رویکرد صادرات وارد میدان شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئولین کشوری و استانی تدبیری برای وضعیت بیکاری و فقر هرمزگان بیاندیشند

مسئولین کشوری و استانی تدبیری برای وضعیت بیکاری و فقر هرمزگان بیاندیشند