موضوعات داغ: - انتخاب رشته كنكور - انتخاب رشته - ساماندهي نيروهاي شركتي - فوتبال ايران - وزير آموزش و پرورش - نقل و انتقالات فوتبال ايران - رژيم صهيونيستي - وينچنزو مونتلا - نيروهاي شركتي - وام فرزندآوري - چهارديوار - عيدانه - اسامي محرومان ليگ برتر - امير مرادي - كاراته نونهالان - عليرضا داوودنژاد - محمد رضا دشتي اردكاني - موسسه صلح زيبا - مسابقه مجازي كتاب خواني - آاس رم و كالياري - دانشگاه جامع علمي كاربردي - عمليات كربلاي 5 - معاون توسعه ورزش قهرماني

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 دی 1401 ساعت 11:212023-01-07اقتصادي

جیب شرکت نفت برای نجات جان صاحبخانه ته کشید!


به گزارش خبرگزاری فارس، افزایش تولید نفت به سه میلیون بشکه در روز و کشف میادین نفتی جدید در خوزستان به دست متخصصان توانمند ایرانی اگرچه اخبار مسرت بخشی برای مردم کشور به شمار می رود اما در خود خوزستان همه چیز متفاوت است و با تغییر وزیر همچنان بر همان پاشنه میچرخد.

مردم خوزستان که انتظار تغییر رویکرد وزارت نفت در دولت مردمی را داشتند، همچنان از بی توجهی شرکت های تابعه وزارت به میزبانشان در هر محفل و مجلسی دست به انتقاد میزنند و معتقدند صرفا نگاه مهندسی با هدف ازدیاد برداشت نفت و بی اعتنایی به مسائل اجتماعی و زیست محیطی به ایجاد یک طبقه برخوردار و غیر پاسخگو منجر شده است.

اهواز دارای بزرگترین میدان نفتی کشور است و شرکت مناطق نفتخیز جنوب به عنوان تولید کننده 85 درصد نفت خام کشور در آن قرار دارد اما تولید این ثروت برای مردم خوزستان بی هزینه نبوده است.

    نفت منشا اصلی آلودگی هوای خوزستان هوای شهر اهواز به عنوان آلوده ترین کلانشهر ایران و ماهشهر به عنوان آلوده ترین شهر لقب گرفته و بنا براعلام سازمان محیط زیست، صنایع به ویژه فلرهای نفتی منشا 60 درصد آلودگی هستند که این مسئله موجب شده تا این استان بیشترین بیماران مبتلا به عوارض تنفسی و ریوی را درخود جای دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جیب شرکت نفت برای نجات جان صاحبخانه ته کشید!

جیب شرکت نفت برای نجات جان صاحبخانه ته کشید!