مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 دی 1401 ساعت 15:202023-01-04اقتصادي

بیش از 70 درصد تکنولوژی های جدید آموزشی بومی شده است


معاون آموزشی وزارت بهداشت در هفتمین رویداد فن بازار ملی سلامت گفت: در زمینه تکنولوژی های جدید آموزشی، پیشرفت های قابل توجهی در کشور کسب شده و بیش از 70 درصد از این تکنولوژی ها بومی شده اند.

- به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل باقری فرد در مراسم اختامییه هفتمین فن بازار سلامت روز دوشنبه 12 دی ماه حضور یافت و ضمن تقدیر از این رویداد موثر، اظهار کرد: در وزارت بهداشت، توسعه کمی و کیفی آموزش و پژوهش مبتنی بر نیاز جامعه پیگیری می شود.

دکتر باقری فرد با بیان این نکته که علم، آموزش و پژوهش باید در مسیر خلق ثروت، رفاه، اشتغال و کارآفرینی انجام شوند، افزود: پیشرفت های قابل توجهی در زمینه تکنولوژی های جدید آموزشی را شاهد هستیم و بیش از 70 درصد از تکنولوژی های نوین آموزشی، بومی شده است.

وی گفت: تولید مقالات قرارگاه خوبی نیست بلکه گذرگاهی برای حل مشکلات جامعه است، در نتیجه باید از مرحله انجام کارهای علمی محض عبور و محصولات سلامت محور تولید کنیم که پاسخگوی نیازهای حوزه سلامت باشد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد:ماموریت و چشم انداز دانشگاه های مطرح دنیا در زمینه حل مشکلات جامعه است، در نتیجه دانشگاه های علوم پزشکی کشور هم باید با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، نیازهای خود را در حوزه سلامت برطرف کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 70 درصد تکنولوژی های جدید آموزشی بومی شده است

بیش از 70 درصد تکنولوژی های جدید آموزشی بومی شده است