مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 دی 1401 ساعت 08:212023-01-04پزشكي

ثبت یک فوتی کرونایی در مازندران


طی شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 11 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 37 نفر رسید که از این تعداد 7 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، زمستان کرونایی در مازندران با نگرانی از افزایش موارد ابتلا و آغاز پیک هشتم تجربه می شود.

  عباس علی پور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه زیر سویه های جدید امیکرون با بیماری های قبلی کرونا تفاوت چندانی ندارد، اظهار کرد: موضوع مهم شدت انتقال عفونت به دیگران در مقایسه با سویه های دیگر به مراتب بیشتر است.

  وی افزود : تعداد سویه های جدید کرونا در کشور به سه سویه بی کیو.

1 (BQ 1) و اکس بی بی (XBB) و BA 2 افزایش یافته است.

  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه زیر سویه های جدید اُمیکرون تاکنون در استان مشاهده نشده است، تصریح کرد: نشانه های سویه جدید تفاوت زیادی با گونه های قبلی امیکرون ندارند، یعنی همان نشانه های سویه های قبلی مانند اختلال درحس بویایی و چشایی، تنگی نفس، سنگینی سینه، بدن درد، سر درد، احساس کلافگی و تب و لرز و در مواردی هم اسهال و استفراغ دراین سویه هم دیده می شود، ولی در سویه های جدید کمتر علائم ریوی ایجاد می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت یک فوتی کرونایی در مازندران

ثبت یک فوتی کرونایی در مازندران