مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 دی 1401 ساعت 15:002023-01-03سياسي

تولیت آستان قدس رضوی: آغوشمان را به روی فریب خوردگان وقایع اخیر باز کنیم / سردار سلیمانی وامدار هیچکس نبود


به تاسی از شهید سلیمانی در وقایع اخیر افرادی که فریب دشمن را خورده اند و در مقایسه با کل ملت کم هستند باید آنان را دریابیم و آغوشمان را برایشان باز کنیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی امروز همزمان با سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در گردهمایی رهروان خدمت و مقاومت با حضور کاروان خادمان آستان قدس رضوی و خادمیاران استان کرمان در محل مصلای امام علی (ع) از شهید سلیمانی به عنوان مجاهد انقلابی یاد نمود و اظهار کرد: (به تاسی از شهید سلیمانی) در وقایع اخیر افرادی که فریب دشمن را خورده اند در مقایسه با کل ملت کم هستند باید آنان را دریابیم و آغوشمان را برایشان باز کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: باید با افرادی که فریب دشمن را خورده اند حرف بزنیم، حرفشان را بشنویم، پاسخ بدهیم و معطرشان کنیم؛ چقدر این نگاه حاج قاسم زیباست و اینهاست که او را ماندگار و سردار دل ها کرده است.

وی یادآور شد: حاج قاسم به کسانی که فریب خوردند اهانت نمی کرد بلکه دلش می سوخت و با الفاظ خاصی آنان را رنگ نمی زد و رد نمی کرد، بلکه می گفت اینها دختران و پسران ما هستند و این سیره پیامبر (ص) است؛ حاج قاسم در مکتب این بزرگان پرورش یافت و به حد توان و وسع خود به وظیفه عمل کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولیت آستان قدس رضوی: آغوشمان را به روی فریب خوردگان وقایع اخیر باز کنیم / سردار سلیمانی وامدار هیچکس نبود

تولیت آستان قدس رضوی: آغوشمان را به روی فریب خوردگان وقایع اخیر باز کنیم / سردار سلیمانی وامدار هیچکس نبود