مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 دی 1401 ساعت 11:352023-01-03سياسي

ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایران کشور


رییس سازمان امور عشایر ایران ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایر را از اولویت کاری این سازمان اعلام کرد تا زندگی و معیشت عشایر تنها متکی بر دام و مرتع نباشد.

- به گزارش به نقل از سازمان امور عشایر ایران، عباس پاپی زاده، رییس سازمان امور عشایر ایران در شورای مدیران سازمان گفت: ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایر در حوزه های صنایع دستی، گردشگری، گیاهان دارویی و زنجیره تولید گوشت قرمز در اولویت کاری سازمان قرار دارد و باید از سوی مدیران ستادی و استانی با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر تسهیل گری و خوشه سازی برای اجرای موفق طرح های تنوع در اشتغال و درآمد عشایر، گفت: باید آموزش های لازم به مسؤولان میزها و سرخوشه های توسعه صنایع دستی، گردشگری، گیاهان دارویی و زنجیره تولید گوشت قرمز در استان ها داده شود.

پاپی زاده همچنین بر تدوین برنامه هفتم در حوزه عشایر تاکید کرد و با اشاره به احتمال ادامه خشکسالی در سال آینده، گفت: باید پیش بینی های لازم برای تأمین نهاده های دامی مورد نیاز عشایر اندیشیده شود و اتحادیه ها و تعاونی های عشایری تمهیدات لازم را برای توزیع علوفه مدت دار در بین عشایر انجام دهند.

رییس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: دفتر امور تعاونی ها باید وظایف نظارتی خود را با دقت بر روی تشکل های عشایری انجام دهد و تعاونی های ع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایران کشور

ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایران کشور