مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 دی 1401 ساعت 20:352023-01-02اجتماعي

آلودگی هوا یک شبه رخ نمی دهد/ آلودگی هوا و عدم توسعه حمل و نقل محصول کار نکردن های مدیریت شهری و دولت گذشته است


سید جعفر هاشمی تشکری؛ رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران و معاون شهردار اسبق پایتخت درگفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، - رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه آلودگی هوا یک شبه رخ نمی دهد گفت: آلودگی هوا و عدم توسعه حمل و نقل محصول کار نکردن های و کم کار کردن های مدیریت شهری و دولت گذشته است.

سید جعفر هاشمی تشکری؛ رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران و معاون شهردار اسبق پایتخت درگفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سهم شهرداری ها در توسعه حمل و نقل عمومی گفت: برای مبارزه با آلودگی هوا چند اقدام باید انجام شود که بخشی به طور اختصاصی دراختیار دولت است.

او افزود: دولت لازم است تا سوخت های پاک را تامین کند.

دولت باید سوخت با کیفیتی در اختیار مصرف کننده بگذارد.

هر چند می گویند مازوت سوزی نداریم، اما این ابهام وجود دارد در زمان کمبود گاز از مازوت استفاده می شود.

هاشمی تشکری با تاکید بر ایجاد دولت الکترونیک برای کنترل کیفیت هوا موثر است، اظهار کرد: باید مردم برای گرفتن خدمات، حداکثر یکبار نیاز به مراجعه داشته باشند.

این کار ها را دولت به طور انحصاری می تواند انجام دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آلودگی هوا یک شبه رخ نمی دهد/ آلودگی هوا و عدم توسعه حمل و نقل محصول کار نکردن های مدیریت شهری و دولت گذشته است

آلودگی هوا یک شبه رخ نمی دهد/ آلودگی هوا و عدم توسعه حمل و نقل محصول کار نکردن های مدیریت شهری و دولت گذشته است