مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 دی 1401 ساعت 09:412023-01-01اقتصادي

خرید 400 تن برنج پرمحصول از کشاورزان مازندرانی/ عرضه گوشت با قیمت 150 هزار تومان


به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حسن عنایتی کلیجی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره آخرین وضعیت خرید برنج براساس طرح توافقی اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن عید نوروز و ماه مبارک رمضان، باید کالا های اساسی و سیب و مرکبات مصرفی این ایام را تهیه کنیم.

وی ادامه داد: گوشت قرمز از طریق شرکت پشتیبانی امور دام استان توزیع خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: تنظیم بازار با قوت در استان عملیاتی خواهد شد تا بتواند میوه شب عید شهروندان را تامین کنیم.

عنایتی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در راستای ارزان سازی غذا اقدامات خوبی انجام دادیم،گفت: برنج، روغن، مرغ و سایر اقلام غذایی قیمتی پایین تر از قیمت مصوب دارد.

وی تصریح کرد: تاکنون حدود 400 تن برنج پرمحصول ارقام ندا و شیرودی از برنجکاران استان خریداری شد و بازار برنج بهبود داشته است.

عنایتی خواستار خرید برنج های داخلی و ذخیره سازی این برنج ها به عنوان ذخیره استراتژیک استان و کشور شد.

وی درباره فراوانی شکر در بازار گفت: مجوز برای توزیع شکر گرفته شد و با توجه به اینکه شکر به اندازه کافی در بازار موجود است، در حال حاضر نیازی به شکر تنظیم بازاری نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: گوشت قرمز منجمد از امروز با قیمت 145 هزار تومان تا 150 هزار تومان در استان تو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خرید 400 تن برنج پرمحصول از کشاورزان مازندرانی/ عرضه گوشت با قیمت 150 هزار تومان

خرید 400 تن برنج پرمحصول از کشاورزان مازندرانی/ عرضه گوشت با قیمت 150 هزار تومان