مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 دی 1401 ساعت 11:302022-12-31پزشكي

تاکنون موردی از ابتلا به زیر سویه جدید در کردستان شناسایی نشده است


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: هنوز موردی از سویه های جدید ویروس کرونا در استان شناسایی نشده است.

- دکتر بهرام کندایی، در گفت و گو با خبرنگاران استان گفت: بر طبق اخبار منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت(وب دا)، مواردی از ابتلای هم وطنان در سایر استان های کشور به زیر سویه های جدید اومیکرون که در بسیاری کشورهای جهان شایع است، در کشورمان مشاهده شده است.

وی افزود: از این بیماران کرونایی شناسایی شده جدید، زیرسویه های BQ1 و XBB به ثبت رسیده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: هنوز موردی از سویه های جدید ویروس کرونا در استان شناسایی نشده اما به جهت ثبت موارد مبتلا به آن در برخی نقاط کشور و نگرانی ها در خصوص احتمال شروع موج جدیدی از شیوع این بیماری، لازم است مردم با هوشیاری در جهت مقابله با افزایش شیوع مجدد در استان اقدام کنند.

دکتر کندایی عنوان کرد: بر طبق شواهد و بررسی های صورت گرفته، سرعت انتقال این زیرسویه های جدید بالا بوده و در نتیجه امکان ابتلاء و شیوع در استان در روزها یا هفته های آینده وجود دارد.

رنگ کرونایی کردستان آبی(بی خطر) است وی ادامه داد: در جدیدترین رنگ بندی کرونایی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(9 دی ماه جاری)، تمامی شهرستان های استان به رن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاکنون موردی از ابتلا به زیر سویه جدید در کردستان شناسایی نشده است

تاکنون موردی از ابتلا به زیر سویه جدید در کردستان شناسایی نشده است