مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 دی 1401 ساعت 15:202022-12-30سياسي

9 دی روز بصیرت است/ پیوند مردم با ولایت گسستنی نیست


استاندار گلستان، 9 دی را نشانه بصیرت و هوشیاری ملت ایران دانست و گفت: مردم در سال 88 حماسه بزرگی به پا کردند و همه توطئه های دشمنان را بر باد دادند.

- علی محمد زنگانه امروز جمعه 9 دی در حاشیه اجتماع مردم دارالمومنین گرگان در گرامیداشت حماسه 9 دی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: 9 دی روز بصیرت است و این روز تاریخی به عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه مردم از ابتدای انقلاب اسلامی با ولایت و پای آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده اند، بیان کرد: مردم بصیر ایران در فتنه ها با اشاره مقام معظم رهبری در صحنه حضور یافتند و نقشه های دشمن را خنثی کردند.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه امروز یادآور روز بزرگی است، یادآور شد: مردم در سال 88 حماسه بزرگی به پا کردند و همه توطئه های دشمنان را بر باد دادند، یادآوری و مرور این روزها نشانه بصیرت مردم و حضور پررنگ آنها در صحنه ها است.

زنگانه با اشاره به اینکه مردم با انسجامی که دارند در برابر دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده اند، تاکید کرد: دشمنان و معاندین اعم از بهاییت، کومله، استکبار جهانی، تجزیه طلبان و غیره دست به دشمنی با انقلاب اسلامی زدند و پنجه در پنجه عوامل خود در درون کشور تلاش می کنند به اهداف شوم خود دست یابند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

9 دی روز بصیرت است/ پیوند مردم با ولایت گسستنی نیست

9 دی روز بصیرت است/ پیوند مردم با ولایت گسستنی نیست