مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 دی 1401 ساعت 12:052022-12-28سياسي

دستور معاون دادستان کل کشور برای تشکیل کمیته ویژه اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر


با دستور معاون دادستان کل کشور مقرر شد ظرف مدت 10 روز کمیته ویژه ای با حضور دستگاه های مسئول به منظور بررسی چالش های حقوقی و قضایی اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر و آیین نامه های مربوطه تشکیل شود.

- با دستور معاون دادستان کل کشور مقرر شد ظرف مدت 10 روز کمیته ویژه ای با حضور دستگاه های مسئول به منظور بررسی چالش های حقوقی و قضایی اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر و آیین نامه های مربوطه تشکیل شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور و رییس کمیته حقوقی و قضایی ستاد مبارزه با مواد مخدر از مرکز ماده 16 سروش تهران بازدید و در جریان فعالیت ها و اقدامات این مرکز قرار گرفت.

در این بازدید که کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد، زاهدیان معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد، جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد به همراه اعضای کمیته حقوقی و قضایی حضور داشتند جمادی از بخش های مختلف مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده 16 قانون مبارزه با مواد مخدر بازدید و با افراد مختلف گفت و گو کرد.

در جمع بندی این بازدید مقرر شد ظرف مدت 10 روز کمیته ویژه ای با حضور دستگاه های مسئول به منظور بررسی چالش های حقوقی و قضایی اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر و آیین نامه های مربوطه تش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستور معاون دادستان کل کشور برای تشکیل کمیته ویژه اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر

دستور معاون دادستان کل کشور برای تشکیل کمیته ویژه اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر