مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 دی 1401 ساعت 01:152022-12-27سياسي

مراسم تشییع نمادین حضرت فاطمه زهرا(س) در ورامین برگزار شد

مراسم تشییع نمادین حضرت فاطمه زهرا(س) در ورامین برگزار شد

مراسم تشییع نمادین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور محبان و عاشقان آن حضرت از مقابل مسجد صاحب الزمان به سمت گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، مردم شهرستان ورامین، شامگاه سه شنبه همزمان با شام غریبان شهادت حضرت زهرا(س) به خیابان ها و میادین اصلی شهر آمده و به یاد مظلومیت دختر پیامبر اسلام، به عزاداری پرداختند و تابوت نمادین حضرت صدیقه طاهره(س) را تشییع کردند.

شرکت کنندگان در این مراسم معنوی، از مقابل مصلای صاحب الزمان(عج) با حرکت در خیابان مسجد جامع و 15 خرداد، به سمت گلزار شهدای گمنام حرکت کرده و در قالب دسته های سینه زنی به عزاداری پرداخته و در غم جانسوز دخت نبی مکرم اسلامی به سر و سینه زدند.

  تشییع کنندگان در حالی که تابوت نمادین حضرت زهرا(س) را حمل می کردند در گلزار شهدای گمنام ورامین تجمع کرده و همنوا با مداحان اهل بیت عصمت و طهارت علی الخصوص کربلایی محمد حسین حدادیان به عزاداری پرداخته و نوحه سر دادند.

عزاداران که با شاخه های گل در این آیین حضور پیدا کرده بودند، تابوت نمادین حضرت فاطمه زهرا(س) را گلباران کردند.

  همچنین مشابه این مراسم در خیرآباد و جواد آباد برگزار شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراسم تشییع نمادین حضرت فاطمه زهرا(س) در ورامین برگزار شد

مراسم تشییع نمادین حضرت فاطمه زهرا(س) در ورامین برگزار شد