مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 دی 1401 ساعت 10:452022-12-27اقتصادي

وجود 150 هزار دستگاه رمز ارز در انبارهای سازمان اموال تملیکی


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به وجود حدود 150 هزار دستگاه رمز ارز در سازمان اموال تملیکی گفت: - مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حدود 150 هزار دستگاه رمز ارز در انبار های سازمان اموال تملیکی وجود دارد که باید هر چه زودتر این دستگاه ها تعیین تکلیف شود و بدون آسیب به شبکه برق بتوان از این سرمایه ها استفاده کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به وجود حدود 150 هزار دستگاه رمز ارز در سازمان اموال تملیکی گفت: بخشی از دستگاه های رمز ارز با رأی برائت و حکم قضایی مسترد شد، اما در برخی از استان ها مانع استرداد شدند.

وی ادامه داد: توانیر باید هر چه زودتر دستگاه های رمز ارز را تعیین تکلیف و برنامه ریزی کند تا بدون آسیب به شبکه برق بتوان از این سرمایه ها استفاده کرد.

اجتهادی بیان کرد: موضوع جلوگیری از رسوب کالا هفته گذشته در کمیسیون اقتصادی دولت نهایی شد و پس از تصویب در صحن دولت به مجلس ارسال خواهد شد و تعیین تکلیف کالا ها در گمرک، بنادر، سازمان اموال تملیکی و سایر سازمان ها مشخص می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وجود 150 هزار دستگاه رمز ارز در انبارهای سازمان اموال تملیکی

وجود 150 هزار دستگاه رمز ارز در انبارهای سازمان اموال تملیکی