مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 دی 1401 ساعت 13:352022-12-26اقتصادي

پنجره حمایتی رادیو به روی تولیدات داخلی


مدیر گروه صنعت و بازرگانی شبکه رادیویی اقتصاد از تهیه و پخش برنامه جدیدی با عنوان «پنجره اقتصاد» با هدف حمایت از صادرکنندگان و واردکنندگان کالا خبر داد.

- مدیر گروه صنعت و بازرگانی شبکه رادیویی اقتصاد از تهیه و پخش برنامه جدیدی با عنوان پنجره اقتصاد با هدف حمایت از صادرکنندگان و واردکنندگان کالا خبر داد.

محمدرضا سعیدی در گفت وگویی با ایسنا در همین زمینه با اشاره به سیاست های اقتصاد مقاومتی و توجه به اقتصاد درون زا و برون نگر اظهار کرد: پنجره اقتصاد با هدف حمایت رسانه از تولیدات داخلی باکیفیت و قابل رقابت با کالاهای مشابه خارجی تهیه می شود.

وی با بیان اینکه مردم با خرید کالای ایرانی می توانند از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند، افزود: در برنامه پنجره اقتصاد تلاش می کنیم تا با ساختار جدید برنامه سازی، فرهنگ استفاده از کالاهای ایرانی را در کشور ترویج کنیم.

بررسی مشکلات صادرکنندگان و واردکنندگان کالا، معرفی ظرفیت های صادراتی کشور و ورود هدفمند واردات کالا و بررسی آثار مخرب ورود قاچاق کالا، معرفی توانمندی ها و ظرفیت های تولیدی و صادراتی کشور نیر از جمله موضوعات مورد بررسی در این برنامه است.

در ادامه راضیه حسینعلی، تهیه کننده برنامه پنجره اقتصاد به ایسنا توضیح داد: ساختار این برنامه مجله ای است و دارای بخش های مختلف از جم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پنجره حمایتی رادیو به روی تولیدات داخلی

پنجره حمایتی رادیو به روی تولیدات داخلی