مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 دی 1401 ساعت 12:002022-12-26اقتصادي

دولت خود را نسبت به بازار غیررسمی ارز بیگانه نداند


دولت نباید خود را نسبت به بازار غیررسمی ارز بیگانه بداند چرا که این بازار بر همه حوزه ها و اقتصاد کشور اثرگذار است.

- نماینده مردم اسفراین در مجلس گفت: دولت نباید خود را نسبت به بازار غیررسمی ارز بیگانه بداند چرا که این بازار بر همه حوزه ها و اقتصاد کشور اثرگذار است.

به گزارش خبرنگار مهر ، امان الله حسین پور نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (دوشنبه 5 دی ماه) در صحن علنی مجلس در تذکر شفاهی ضمن تسلیت ایام فاطمیه در تذکری به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آقای مرتضوی! چشم میلیون ها نفر به ویژه دهک های ضعیف، متوسط و بازنشسته به عملکرد و نحوه مدیریت شما در این وزارتخانه دوخته شده ست.

وی تاکید کرد: اجازه ندهید شرکت های زیرمجموعه شستا و صندوق های بازنشستگی که به حیاط خلوت تبدیل شده اند کار خود را ادامه دهند اجازه ندهید ارتباطات قومیتی، منطقه ای و فامیلی بر توانمندی ها غلبه کند، حتماً رویه را عوض کنید تا این شرکت ها به سوددهی برسند.

حسین پور عنوان کرد: تیم اقتصادی دولت ضعیف و ناهماهنگ عمل می کند.

وی درباره بازار خودرو گفت: در کنترل قیمت خودرو به وزارت صمت تذکر می دهم، مجلس، قانون واردات خودرو را تصویب کرد و این قانون ابلاغ شد اما تدوین آیین نامه این قانون در دولت 9 ماه طول کشید و هنوز هم خبری از واردات خودرو نی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت خود را نسبت به بازار غیررسمی ارز بیگانه نداند

دولت خود را نسبت به بازار غیررسمی ارز بیگانه نداند