مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 دی 1401 ساعت 09:452022-12-24سياسي

درخت؛ نمادی از فتوت


سی وپنجمین نشست از مجموعه درس گفتارهایی درباره ی سهروردی با عنوان «سهروردی و فتوت» با سخنان دکتر مهدیه سیدنورانی در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار شد.

- سی وپنجمین نشست از مجموعه درس گفتارهایی درباره ی سهروردی با عنوان سهروردی و فتوت با سخنان دکتر مهدیه سیدنورانی در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار شد.

به گزارش ایسنا، متن سخنرانی دکتر مهدیه سیدنورانی در سی وپنجمین نشست در پی می آید.

هرچند فتوت را در عامه ترین تعریف، مرتبط با طریقتی همگانی مشاهده می نماییم و آن را راهی برای رسیدن به رفتار و کرداری درست می بینیم اما می توانیم آن را در پرتو درخشان فطرت یا قلب نیز جست وجو کنیم و پیوندی میان طریق فتوت و اشراق از این منظر برقرار نماییم.

در حقیقت صاحب فتوت به عنوان جوان مردی سالک با قدم گذاشتن در طریق فتوت و انجام آیین تشرّف و ورود به آن، تمامی عناصر نمادین و آیینی جوان مردی را به مثابه رمزی زنده،حیاتمند و تحقق یافته در رسیدن به اشراق و اتصال به قلمروی تابان فطرت مشاهده می کند.

ما در این سخن بر آنیم تا نمادهای طریق فتوت را با برخی مکتوبات رمزی شیخ شهید (سهروردی) پیوند زنیم و از آن جا راه فتوت را تا رسیدن به مقرّ روشن فطرت آشکار نماییم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخت؛ نمادی از فتوت

درخت؛ نمادی از فتوت