مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 دی 1401 ساعت 12:302022-12-23ورزشي

وزارت ورزش برای بازی های آسیایی قول مدال می خواست اما قولی ندادیم

وزارت ورزش برای بازی های آسیایی قول مدال می خواست اما قولی ندادیم

به گفته سرپرست فدراسیون اسکواش، مسئولان وزارت ورزش و کمیته المپیک از این فدراسیون بابت حضور در بازی های آسیایی قول مدال آوری می خواستند اما وی از دادن این قول امتناع کرده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، اسکواش از جمله رشته هایی است که مسئولانش در نشست تخصصی با نمایندگان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک شرکت کرده اند تا شرایط موجود را برای حضور در بازی های آسیایی 2022 و پیش بینی عملکرد در این بازی ها تشریح کنند.

البته نشست برگزار شده در این زمینه به نتیجه قطعی و قابل استنادی منجر نشده است چراکه نه مجوز صد درصدی برای اعزام صادر شده و نه قولی بابت مدال آوری در هانگژو داده شده است.

محسن خمارلو سرپرست فدراسیون اسکواش که در این نشست حضور داشت در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: گزارش آخرین وضعیت تیم های ملی مردان و بانوان را ارائه کردیم، آنها قول مدال آوری در بازی های آسیایی می خواستند اما بنده چنین قولی را ندادم به خصوص که صرفاً برای برگزاری مجمع در فدراسیون هستم و به زودی هم قرار است این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه مقرر شد نشست بعدی نمایندگان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک با فدراسیون اسکواش در حضور اعضای کادر فنی تیم های ملی برگزار شود، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد با تاکید بر کیفیت گرایی، اولویت تصمیم گیرندگان برای اعزام به با


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزارت ورزش برای بازی های آسیایی قول مدال می خواست اما قولی ندادیم

وزارت ورزش برای بازی های آسیایی قول مدال می خواست اما قولی ندادیم