مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 دی 1401 ساعت 18:302022-12-22پزشكي

بزرگترین بلوک زایمانی کشور تا 2 ماه آینده به بهره برداری می رسد


رییس شبکه بهداشت و درمان کاشمر گفت: طی 2 ماه آینده بزرگترین بلوک زایمانی کشور در کاشمر به بهره برداری می رسد.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس شبکه بهداشت و درمان کاشمر گفت: طی 2 ماه آینده بزرگترین بلوک زایمانی کشور در کاشمر به بهره برداری می رسد.

دکتر حسن مکارم یکم دی ماه در بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بلوک زایمانی و بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر با بیان اینکه این بیمارستان 96 تخت صخوابی در سال 1385 راه اندازی شده است، افزود: اگرچه آن زمان بیمارستان فقط 2 اتاق عمل داشت که اکنون به پنج اتاق عمل افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: ماهانه 850 عمل جراحی در این شهرستان انجام می شود که بخشی از اتاق عمل ها در اختیار زایشگاه قرار دارد.

مکارم در ادامه به وضعیت بلوک زایمانی کاشمر به عنوان بزرگترین بلوک زایمانی کشور در بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان اشاره کرد و گفت: با راه اندازی این بلوک زایمانی با 34 تخت LDR طی 2 ماه آینده خدمات به مادران باردار در چهار شهرستان کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ و دیگر شهرستان های خراسان رضوی سرعت بهتری خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی بلوک زایمانی تعداد اتاق عمل ها به هفت اتاق عمل افزایش خواهد یافت، از اختصاص پنج میلیارد تومان در سفر هیات دولت به خراسان رضوی به پروژه بلوک زای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بزرگترین بلوک زایمانی کشور تا 2 ماه آینده به بهره برداری می رسد

بزرگترین بلوک زایمانی کشور تا 2 ماه آینده به بهره برداری می رسد