مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 دی 1401 ساعت 14:202022-12-22بين الملل

ماکرون «دوگل» می شود؟ فرانسه کاهش وابستگی به آمریکا را خواستار شد


رییس جمهور فرانسه ضمن تکرار درخواست خود برای تقویت توانمندی های دفاعی اروپا، کاستن وابستگی امنیتی و فناوری این قاره به آمریکا را خواستار شد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه که چند سال قبل با تاکید بر مرگ مغزی ناتو جنجال آفرین شده بود، حالا خواستار شده که اروپا از وابستگی به آمریکا برای تامین امنیت خود بکاهد.

روزنامه وال استریت ژورنال از اظهارات ماکرون در حضور سه خبرنگار در مسیر بازگشت او به پاریس پس از پایان سفر به اردن برای شرکت در نشست بغداد 2 درباره ناتو و امنیت اروپا خبر داد.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، رییس جمهور فرانسه خواستار این شده که اروپا وابستگی خود را به آمریکا برای تامین امنیت این قاره کاهش دهد.

او البته اعلام کرد که ایده و توصیه او در این زمینه به معنای جایگزین کردن ائتلاف نظامی ناتو در قاره اروپا نیست.

صحبت های رییس جمهور فرانسه در شرایطی مطرح شده که امانوئل ماکرون  چند سال قبل خواستار تشکیل ارتش اروپایی شد و گفته بود که ناتو دچار مرگ مغزی شده است.

ماکرون تاکید کرد که اروپا باید نقشی قاطعانه تر در درون ناتو اتخاذ کند و وابستگی خود به امریکا را کاهش دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماکرون «دوگل» می شود؟ فرانسه کاهش وابستگی به آمریکا را خواستار شد

ماکرون «دوگل» می شود؟ فرانسه کاهش وابستگی به آمریکا را خواستار شد