مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 آذر 1401 ساعت 08:302022-12-21حوادث

اعلام آمادگی شرکت های ایرانی برای ساخت تونل دوم سالنگ در محور ترانزیتی کابل-مزارشریف


نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور افغانستان با اشاره به حادثه آتش سوزی و ریزش تونل سالنگ افغانستان، از اعلام آمادگی شرکت های ایرانی برای ساخت تونل دوم سالنگ در محور ترانزیتی کابل-مزارشریف خبر داد.

- سیدحسن میرشفیع در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ضمن تسلیت به بازماندگان حادثه آتش سوزی و ریزش تونل سالنگ افغانستان، اظهار داشت: پس از وقوع حادثه اخیر برای تونل سالنگ در محور شریانی کابل - مزارشریف و تخریب بخشی از این تونل، محور ترانزیتی و شریانی مذکور در افغانستان مسدود شد.

وی بیان کرد: پس از انفجار یک دستگاه تانکر در این تونل و ریزش بخشی از تونل، فعلا این مسیر مهم مسدود شده است.

میرشفیع ادامه داد: همین امر موجب شده است در حال حاضر اتصال جاده ای ازبکستان و استان های شمالی افغانستان به کابل دچار مشکل شده و این مسیر ترانزیتی مسدود شود.

نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور افغانستان افزود: شرکت های ایرانی به وزارت فواید عامه افغانستان اعلام آمادگی کرده اند تا ساخت تونل دوم سالنگ به طول 6 کیلومتر را در محور شریانی کابل به مزارشریف را بر عهده بگیرند.

به گزارش فارس مذاکرات فنی و تجاری برای سرمایه گذاری و اجرای برخی پروژه های ریلی و راهسازی توسط شرکت های ایرانی در افغانستان با پیگیری مقامات دو کشور در حال انجام است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام آمادگی شرکت های ایرانی برای ساخت تونل دوم سالنگ در محور ترانزیتی کابل-مزارشریف

اعلام آمادگی شرکت های ایرانی برای ساخت تونل دوم سالنگ در محور ترانزیتی کابل-مزارشریف