مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آذر 1401 ساعت 13:102022-12-20پزشكي

سالانه یک دوز واکسنِ کرونا تزریق کنید


مدیرگروه بیماریهای واگیر و غیرواگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه بر تزریق سالانه یک دوز واکسن کرونا تاکید کرد.

- دکتر سارا شاه آبادی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هنوز نمی توان با اطمینان در خصوص آینده کرونا صحبت کرد، گفت: خوشبختانه باتوجه به واکسیناسیون صورت گرفته در سطح جامعه وارتقا ایمنی و از طرفی ضعیف شدن سویه کرونا، در حال حاضر وضعیت خوبی در زمینه این بیماری داریم.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت موجود به معنای پایان گرفتن کرونا و ازبین رفتن خطر آن نیست و این ویروس همچنان در سطح جامعه است و هیچ چیز در خصوص رفتار آینده آن قابل پیش بینی نیست.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: سویه فعلی در سطح استان همان امیکرون است که ضعیف شده، اما هنوز هیچ چیز به طور قطعی در این زمینه قابل پیش بینی نیست.

شاه آبادی در ادامه با بیان اینکه تاکنون بیش از 80 درصد افراد واجد شرایط در استان دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده اند، گفت: در حال حاضر تزریق دوزهای سوم و چهارم ادامه دارد و توصیه می شود افرادی که تاکنون تزریق نکرده اند، در این زمینه اقدام کنند.

مدیرگروه بیماریهای واگیر و غیرواگیر مرکز بهداشت استان افزود: همچنین با توجه به استمرار ویروس کرونا، تزریق سالانه یک دوز واکسن کرونا الزامی است، چرا که وجود این ویروس مشابه آنفلوآنزا است و باید سالانه در بر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سالانه یک دوز واکسنِ کرونا تزریق کنید

سالانه یک دوز واکسنِ کرونا تزریق کنید