مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آذر 1401 ساعت 11:002022-12-20سياسي

برگزاری مجمع گفت وگوی تهران بیانگر اهتمام ایران به ایجاد روابط سازنده است


یک استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی کویتی در اظهارتی به اهمیت روابط ایران با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پرداخت.

- یک استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی کویتی در اظهارتی به اهمیت روابط ایران با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پرداخت.

عبدالرضا علی اسیری، استاد دانشگاه و تحلیلگر کویتی روز (دوشنبه) در حاشیه سومین مجمع گفت وگوی تهران (TDF 2022) که در مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه برگزار شد در گفت وگو با ایسنا در خصوص این نشست گفت که این نشست نشان دهنده اهتمام ایران به گفت وگو و ایجاد روابط سازنده است، زمانی که یک مسئول ایرانی اظهارنظری می کند ارزش و اعتبار ویژه ای دارد، تمام دنیا یک طرف و ایران یک طرف دیگر است.

در این نشست شخصیت های سیاسی و آکادمیک از کشورهای مختلفی حضور داشتند و به نظر می رسد که نشست تهران یک نشست بسیار جدی است.

وی درخصوص روابط ایران و کویت گفت که کویت از نظر تاریخی جایگاه ویژه ای در فرهنگ ایران دارد و بهترین دلیل برای این امر وجود بازاری به نام بازار کویتی ها در تمام شهرهای ایرانی از 70 تا 80 سال پیش است.

روابط و تبادلات میان ایران و کویت از قدیم بوده است و بسیاری از کویتی ها برای زیارت اماکن مقدس به ایران می آیند اما متاسفانه برخی مسائل سیاسی بر این روابط تاثیر گذاشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مجمع گفت وگوی تهران بیانگر اهتمام ایران به ایجاد روابط سازنده است

برگزاری مجمع گفت وگوی تهران بیانگر اهتمام ایران به ایجاد روابط سازنده است