مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آذر 1401 ساعت 09:002022-12-20اقتصادي

رتبه هفتم خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان


سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از رتبه هفتم کشوری استان در پرداخت تسهیلات ازدواج خبر داد و گفت: در سال جاری بیش از 12 هزار نفر برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده اند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد حسین خسروی دوشنبه شب در جلسه بررسی وضعیت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج جوانان استان از رتبه هفتم کشوری استان در پرداخت تسهیلات ازدواج خبر داد و افزود: در سال جاری بیش از 12 هزار نفر برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده اند.

وی ادامه داد: حدود 62 درصد جوانان مورد نظر تسهیلات دریافت کرده اند و بر طبق تبصره 16 و قانون جوانی جمعیت بانک ها باید اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.

خسروی با بیان اینکه تسهیلات ازدواج یکی از مشکلات مطرح شده در میز ارتباطات مردمی در سفر دوم رییس جمهور بود، گفت: بعضی از جوانان به دلیل نداشتن ضامن مورد نظر بانک، تاکنون موفق به دریافت این تسهیلات نشده اند.

معاون امور فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات ازدواج از سرعت مناسبی برخوردار نیست، افزود: در دولت سیزدهم بر پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری تاکید شده است.

مهدی قناد با بیان اینکه نظارت بر پرداخت تسهیلات ازدواج بر عده ادارات ورزش و جوانان است، تصریح کرد: در خراسان جنوبی 12 هزار و 323 نفر برای در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رتبه هفتم خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان

رتبه هفتم خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان