مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 آذر 1401 ساعت 22:352022-12-18سياسي

دستیابی به تمدن اسلامی بدون همگرایی حوزه ودانشگاه امکان پذیر نیست

دستیابی به تمدن اسلامی بدون همگرایی حوزه ودانشگاه امکان پذیر نیست

مدیر حوزه های علمیه، دستیابی به تمدن اسلامی را بدون همگرایی حوزه و دانشگاه امکان پذیر ندانست و گفت: تعامل این دو نهاد موجب تعالی کشور خواهد شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله علی رضا اعرافی عصر یکشنبه در همایش تخصصی وحدت حوزه و دانشگاه و گردهمایی مسئولان دبیرخانه های استانی همکاری مشترک حوزه های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی که در سالن همایش دارالولایه مرکز مدیریت حوزه علمیه قم برگزار شد اظهار داشت: انسان های صاحب خرد، دارای ویژگی های هستند که پیوندهای شایسته را پاس می دارند.

مدیر حوزه های علمیه بیان داشت: جامعه بشری به پیوندهایی گره خورده و گاهی این پیوندها نامبارک و غلط است، اما نوع دیگر پیوندهای اجتماعی بر پایه خرد استوار است و رنگ و بوی معنوی دارد که رشد بشری را دنبال می کند.

آیت الله اعرافی گفت: پیوند عالمان و نخبگان و جریان های فکری از جمله پیوندهای مبارک است و در عصر ما که نظامات علمی تکثر پیدا کرده، همکاری حوزه و دانشگاه از مهمترین و راهبردی ترین پیوندهای اجتماعی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: پاسداشت وحدت دو نهاد حوزه و دانشگاه وظیفه الزامی است و این حق الناس است، بدان معنا که این حق جامعه است که صاحبان فکر و خرد از توانمندی آنان در راستای توسعه و خدمات بیشتر بهره ببرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستیابی به تمدن اسلامی بدون همگرایی حوزه ودانشگاه امکان پذیر نیست

دستیابی به تمدن اسلامی بدون همگرایی حوزه ودانشگاه امکان پذیر نیست