مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 آذر 1401 ساعت 15:502022-12-18سياسي

2000 اتوبوس تا 14 ماه آینده وارد ناوگان تهران می شود


رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با واگن سازی تهران هماهنگ شده و مدت تحویل واگن از 20 ماه به 16 ماه تقلیل پیدا کرده است، گفت: در مورد قرارداد با چین هم اگر در اسرع وقت مبلغ پرداخت شود یک سال و نیم آینده واگن ها ارسال می شود.

- به گزارش ایسنا، مهدی چمران در حاشیه جلسه هم اندیشی شهردار تهران با اعضای شورای شهر در خصوص حمل و نقل عمومی در پایتخت اظهار کرد: این جلسه رسمی بود و چون فضای سالن اصلی کافی نبود، تصمیم بر این شد که در سالن شیبانی برگزار شود.

لذا باید بگوییم جلسه غیرعلنی نبود و تمام اعضای شورا در خصوص این مبحث صحبت کردند.

وی افزود: شهردار، معاون حمل و نقل و ترافیک و مدیران بخش حمل و نقل در خصوص این موضوع سخن گفتند و در مورد خریدهای صورت گرفته صحبت شد.

در مورد قرارداد با چین برای واگن های مترو هماهنگی ها انجام شده و اگر در اسرع وقت مبلغ پرداخت شود یک سال و نیم آینده واگن ها از چین به ایران ارسال خواهد شد.

چمران گفت: با واگن سازی تهران نیز هماهنگ شده و مدت تحویل از 20 ماه به 16 ماه تقلیل پیدا کرده است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به خرید و نوسازی اتوبوس های تهران تصریح کرد: 2000 دستگاه تا 14 ماه آینده از سوی وزارت کشور باید به تهران تحویل داده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2000 اتوبوس تا 14 ماه آینده وارد ناوگان تهران می شود

2000 اتوبوس تا 14 ماه آینده وارد ناوگان تهران می شود