مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 آذر 1401 ساعت 17:252022-12-13اقتصادي

اختصاص 126 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت کارون


126 میلیارد تومان از محل عوارض آلایندگی برای توسعه شهری به زیرساخت های کوت عبدالله و روستاهای شهرستان کارون تخصیص یافت.

- به گزارش خبرنگار مهر ، صادق خلیلیان ظهر امروز سه شنبه در نشست پیگیری مسائل و مشکلات شهرستان کارون بر ضرورت تسریع در تصویب طرح جامع کوت عبدالله تاکید کرد و افزود: اداره کل راه و شهرسازی خوزستان باید در چند ماه آینده این طرح را آماده کند تا توسعه شهری بر مبنای ضابطه مشخصی انجام شود.

استاندار خوزستان به وضعیت شبکه جمع آوری فاضلاب در شهرستان کارون اشاره کرد و گفت: شبکه جمع آوری فاضلاب در شهرستان کارون تسریع می شود و تأمین آب آشامیدنی باکیفیت و پایدار از دو منبع انجام خواهد شد.

وی خبر داد: تسریع در انجام کمربندی شهرستان کارون، تعریض جاده های مرتبط با این شهرستان و راه میان شهرستان کارون و شیرین شهر در این جلسه بررسی شد.

استاندار خوزستان با اشاره به مسائل و مشکلات بیمارستان سینا کارون ادامه داد: تجهیزات لازم برای اورژانس بیمارستان سینا آماده می شود تا مورد بهره برداری مردم این شهرستان قرار گیرد؛ همچنین تکمیل بخش زنان و زایمان با سرعت انجام شود تا مردم در این زمینه نیز حمایت درمانی و بهداشتی شوند.

خلیلیان با تأکید بر ضرورت تسریع در احداث خانه های بهداشت تصریح کرد: دستگاه ها متولی شدند تا کار احداث خانه های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 126 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت کارون

اختصاص 126 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت کارون