مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آذر 1401 ساعت 14:552022-12-12سياسي

مناظره های دانشجویی باید منشاء حاکمیت گفتمان عقلانی و علمی باشد


رییس دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی با تاکید بر اینکه مناظرات دانشجویی باید منشاء حاکمیت گفتمان عقلانی و علمی شود، گفت: - ایسنا/مرکزی رییس دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی با تاکید بر اینکه مناظرات دانشجویی باید منشاء حاکمیت گفتمان عقلانی و علمی شود، گفت: پرهیز از اظهارات بی مدرک و بیان مسائل به صورت منطقی، عالمانه و مبتنی بر آمارهای علمی در مناظره ها از ضروریات است.

حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم روز دوشنبه 21 آذرماه 1401 در آیین افتتاح یازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در استان مرکزی که توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار می شود، از دانشجویان به عنوان اندیشه ورزانی یاد کرد که ارزش انسان را در قدرت تفکر می دانند و به جای هوچی گری و مغلطه کاری رفتار خود را بر مبنای قرآن، اهل بیت (ع) و عقل تطبیق می دهند.

وی در ادامه، استدلال منطقی را مفهوم حکمت دانست که مشتری خاصی دارد و افزود: جدل نیکو در مقابل جدل شیطانی قرار دارد و جدل در مقابل کسی است که باور دیگری را قبول ندارد اما جدل رحمانی ویژگی هایی دارد که جدل شیطانی ندارد که شامل نیت در جدل و نداشتن ذهنیت منفی و پیش فرض است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مناظره های دانشجویی باید منشاء حاکمیت گفتمان عقلانی و علمی باشد

مناظره های دانشجویی باید منشاء حاکمیت گفتمان عقلانی و علمی باشد