مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 آذر 1401 ساعت 16:052022-12-11اقتصادي

دوران استفاده از هشتگ در توییتر به پایان رسیده/ امروز مخاطب خودش تولید کننده است


دوران استفاده از هشتک در توییتر تمام شده و امروز همه به سمت ژانر می روند، مخاطب امروز خود تولید کننده در فضای مجازی است.

- به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا هفتمین جلسه آموزشی مدیران روابط عمومی شهرداری های مناطق 22 گانه تهران با تدریس محمد لسانی پژوهشگر و کارشناس رسانه با موضوع شبکه های اجتماعی در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برگزار شد.

وی در این جلسه گفت: در فضای مجازی دو نوع تبلیغات داریم، exchang یک پلتفرم فناورانه است که فرایند خرید و فروش تبلیغات از شبکه های تبلیغاتی مختلف را تسهیل می کند.

این سامانه های تبادل تبلیغات خرید و فروش، جایگاه های نمایش تبلیغات را به صورت برخط و مزایده انجام می دهند، نوع دوم تبلیغ، direct است که به صورت مستقیم با خود سایت تماس می گیریم.

وی گفت: در فضای مجازی انواع مختلفی از تبلیغات داریم مثل: cpc که به ازای هر کلیک هزینه دریافت می شود، cpm پرداخت هزینه بابت هر هزار بار نمایش و cpa هزینه بابت اینکه تبلیغ منجر به یک واکنش و فعالیت شود مثل خرید، پر کردن فرم،.

نوع دیگری از تبلیغات 360 درجه است که یک کمپین تبلیغاتی کامل و خلاقانه است.

به بیان ساده  360 درجه یک بازاریابی یکپارچه است که تمام ابزارهای تبلیغاتی را با یک هدف و یک پیام تبلیغ به کار می گیرد تا پیام را به بهترین صورت به مخاطب منتقل کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوران استفاده از هشتگ در توییتر به پایان رسیده/ امروز مخاطب خودش تولید کننده است

دوران استفاده از هشتگ در توییتر به پایان رسیده/ امروز مخاطب خودش تولید کننده است