مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 آذر 1401 ساعت 11:552022-12-10بين الملل

هراس روز افزون غربی ها از فروپاشی


جریانات و حوادث سخت چند ماه اخیر که در قالب توطئه های پیچیده جنگ ترکیبی و شناختی و با چاشنی خشونت و آشوب بر ملت و وطن ما تحمیل کردند را نباید جز در راستای هراس روز افزون غربی ها از فروپاشی اجتماعی سیاسی و تمدنی این اردوگاه دید.

- خبرگزاری فارس ـ یادداشت ـ قاسم جعفری: خبر در این قالب به جهان مخابره می شود که عده ای قصد کودتا در آلمان داشتند و دولت این کشور در یک عملیات ویژه این 25 نفر را بدون هیچ تلفات و قبل از اقدام به اشغال ساختمان بوندستاگ ( پارلمان آلمان ) و یا سایر اماکن  به قصد سرنگونی دولت دستگیر کرده است.

  گرچه همان گونه که برخی شخصیت ها و رسانه های غربی هم اعتراف کرده اند ادعای کودتا در یک کشور مدعی اروپا که اقتصاد اول قاره و تحت الحمایه رسمی امریکاست آن هم با 25 نفر به یک شوخی بی مزه شبیه است اما نشانه مهمی است از اهداف و برنامه های شومی که اردوگاه ناتو برای دنیا ترسیم کرده است.

چند روز پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کردند بررسی تاریخی نشان می دهد غربی ها برخی کارها و نقشه های مهم  خود را در زمان هایی مثل جام جهانی فوتبال که افکار عمومی بیش از هر زمانی مشغول مغفول و درگیر این پدیده است اجرایی می کنند.

می گویند این افراد اعضای مجلس مرکزی  یک سازمان تروریستی با اعتقادات راست افراطی هستند که ریشه تشکیلاتی شان به اوایل ده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هراس روز افزون غربی ها از فروپاشی

هراس روز افزون غربی ها از فروپاشی