مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 آذر 1401 ساعت 15:302022-12-09سياسي

مظفر: نباید در مورد اغتشاشگران مسامحه ای صورت گیرد/ اغتشاش در کشورهای مدعی دموکراسی هم قابل تحمل نیست


عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام با اشاره به اینکه اغتشاش و آشوب در کشورهای مدعی دموکراسی هم قابل تحمل نیست گفت: مردم این مطالبه را دارند که با آشوبگران برخورد قاطع شود لذا نباید در مورد اغتشاشگران مسامحه و تساهل صورت گیرد.

- حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به اقدامات اخیر قوه قضاییه در برخورد قاطع با اغتشاشگران و آشوبگران حوادث اخیر در کشور اظهار کرد: مسئله امنیت مسئله بسیار مهمی است که آسایش و آرامش همه شهروندان هر کشوری به این مسئله بستگی دارد و هیچ کشوری حاضر نیست امنیت خود را مخدوش کند؛ چون اگر در کشوری امنیت نباشد قطعا اقتصاد، آرامش و سلامت روانی هم وجود نخواهد داشت.

* اغتشاش و آشوب در کشورهای مدعی دموکراسی هم قابل تحمل نیست وی افزود: در هر کشوری کسانی که به اسم اعتراض یا انتقاد ایجاد آشوب، اغتشاش، قتل، غارت و آتش سوزی کنند و آرامش و امنیت مردم را برهم بزنند، این مسائل در هیچ نظام و حکومتی حتی آن هایی که مدعی دموکراسی هستند نیز قابل تحمل نیست.

بارها دیده ایم کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه و برخی کشورهای غربی چگونه با کسانی که در خیابان ها اغتشاش می کنند و حتی قتلی هم مرتکب نشده اند، برخورد بسیار خشنی با آنها انجام می دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مظفر: نباید در مورد اغتشاشگران مسامحه ای صورت گیرد/ اغتشاش در کشورهای مدعی دموکراسی هم قابل تحمل نیست

مظفر: نباید در مورد اغتشاشگران مسامحه ای صورت گیرد/ اغتشاش در کشورهای مدعی دموکراسی هم قابل تحمل نیست