مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آذر 1401 ساعت 11:402022-12-05ورزشي

مشارکت 13911 نفر از زنان اردبیل در ورزش همگانی طی آبان ماه


سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل از مشارکت 13 هزار و 911 نفر از زنان این استان در ورزش همگانی طی آبان ماه خبر داد.

- اکبر ورودی 14 آذر با بیان اینکه بیش از 29 هزار و 412 نفر در برنامه ورزش همگانی استان در آبان ماه مشارکت داشته اند، تصریح کرد: با اجرای برنامه ورزش همگانی و روستایی، 13 هزار و 911 نفر در بخش بانوان و 15 هزار و 501 نفر در بخش آقایان مشارکت داشتند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل اظهار کرد: پیاده روی، ورزش صبحگاهی، کوه روی و کوه پیمایی، دوچرخه سواری، اجرای همایش ها و جشنواره های ورزشی، مسابقات محلات، برنامه های فرهنگی، برنامه ها و کلاس های آموزشی و ورزشی، مسابقات کارکنان، مسابقات ورزشی، دوچرخه سواری و گلگشت ها از برنامه هایی است که توسط گروه توسعه ورزش همگانی و روستایی به اجرا درآمده است.

ورودی تصریح کرد: به تفکیک برنامه های اجرایی بیش از 7 برنامه پیاده روی با حضور بیش از 805 نفر از بانوان و آقایان و همچنین برنامه کوه روی و کوه پیمایی به تعداد 59 برنامه و با حضور 774 نفر از علاقه مندان به کوه انجام گرفت.

او عنوان کرد: 532 عنوان برنامه ورزش صبحگاهی با حضور 9 هزار و 335 نفر از بانوان و 8 هزار و 382 نفر از آقایان در سطح استان اجرا شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت 13911 نفر از زنان اردبیل در ورزش همگانی طی آبان ماه

مشارکت 13911 نفر از زنان اردبیل در ورزش همگانی طی آبان ماه