مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 آذر 1401 ساعت 15:002022-12-04دانش

بازتاب یافته های محققان کشور درباره تولید مواد حساس شونده به نور خورشید در نشریات بین المللی


نتایج پژوهش ها در حوزه تولید مواد حساس شونده به نور خورشید و نانوساختارهای مناسب برای خالص سازی گاز طبیعی به سرپرستی دکتر شهره فاطمی استاد تمام دانشگاه تهران در «نشریه کانادایی مهندسی شیمی» و نشریه های معتبر انتشارات الزویر مانند «نشریه علم و فناوری .

- نتایج پژوهش ها در حوزه تولید مواد حساس شونده به نور خورشید و نانوساختارهای مناسب برای خالص سازی گاز طبیعی به سرپرستی دکتر شهره فاطمی استاد تمام دانشگاه تهران در نشریه کانادایی مهندسی شیمی و نشریه های معتبر انتشارات الزویر مانند نشریه علم و فناوری سوخت و انرژی و نشریه فناوری تفکیک و خالص سازی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، مقاله های حاصل از این تحقیقات که در آزمایشگاه فرایندهای جذب سطحی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران انجام شده، در سه نشریه بین المللی توسط انتشارات وایلی و الزویر به چاپ رسیده است.

دکتر شهره فاطمی، استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران درباره این پژوهش ها می گوید: یکی از موضوعات تحقیقاتی جاری در آزمایشگاه فرایندهای جذب سطحی، تولید مواد حساس شونده به نور خورشید است.

از این مواد برای تولید نانوکاتالیزورهای فعال در برابر نور خورشید و همچنین نانومواد حساس شونده در برابر نور خورشید استفاده می شود که در ساخت سلول های خورشیدی کاربرد دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازتاب یافته های محققان کشور درباره تولید مواد حساس شونده به نور خورشید در نشریات بین المللی

بازتاب یافته های محققان کشور درباره تولید مواد حساس شونده به نور خورشید در نشریات بین المللی