مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آذر 1401 ساعت 16:202022-12-03سياسي

زنانه شدن اعتیاد، «سن اعتیاد» را پایین می آورد


معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با اشاره به طرح کسب و کار پایدار خانواده که از سال گذشته در معاونت زنان ریاست جمهوری شروع شده اظهار کرد: - بخش عمده ای از این طرح مرتبط با زنان بدسرپرست و آموزش به آنها تحت نظر کارآفرینان است و پایداری آن تا 4 سال توسط کارفرما تامین می شود.

به گزارش ایسنا، خزعلی در مراسم امضای تفاهم نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه بسیاری از آسیب هایی که از اعتیاد در جامعه رواج پیدا می کند متوجه زنان و خانواده هاست، گفت: در بازدیدهایی که از زندان ها داریم بخش عمده ای از زنان به دلیل قاچاق مواد مخدر گرفتار شده اند و گاه توسط همسرشان و پدرشان مجبور شدند که در این مسیر حرکت کنند لذا یکی از مهم ترین آسیب هایی که متوجه زنان است ابزار شدن در مسیر اعتیاد است و دوم؛ از هم پاشیدگی خانواده است.

مسئله طلاق یکی از عوامل مهم آن اعتیاد است.

خزعلی افزود: مسئله دیگر مسئولیت هزینه زندگی است که عملا به دوش زنان بار می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اگر زنان در خط مقدم (مبارزه اعتیاد) نیستند، اما به عنوان پشتیبان و حمایت گر نقش اساسی و محوری دارند، گفت: لذا در بهبود، درمان و ترمیم این آسیب ها هم باید آنها را در خط مقدم دید، به همین دلیل معاونت تلاش کرد نق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زنانه شدن اعتیاد، «سن اعتیاد» را پایین می آورد

زنانه شدن اعتیاد، «سن اعتیاد» را پایین می آورد