مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 آذر 1401 ساعت 12:502022-11-29اقتصادي

سرمایه گذاری 150 میلیاردی امارات برای افزایش تولید انرژی


شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) برای تسریع افزایش ظرفیت تولید نفت، تا پنج سال آینده، سرمایه گذاری را به 150 میلیارد دلار تقویت می کند.

- شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) برای تسریع افزایش ظرفیت تولید نفت، تا پنج سال آینده، سرمایه گذاری را به 150 میلیارد دلار تقویت می کند.

به گزارش ایسنا، ادنوک اعلام کرد فعالیت های بین المللی در حوزه گاز، مواد شیمیایی و انرژی پاک را توسعه می دهد.

این اقدام در راستای تلاش این شرکت و امارات متحده عربی برای افزایش تولید هیدروکربن ها و همزمان کاهش انتشار گازهای آلاینده تا سال 2050، انجام می شود.

این تصمیمات در نشست سالانه هیات مدیره که در راس آن شیخ محمد بن زاید، رییس امارات متحده عربی حضور دارد، گرفته شد.

امارات و عربستان سعودی از دولتها و سرمایه گذاران غربی به دلیل تلاش برای عبور سریع از سوخت های فسیلی، انتقاد کرده اند.

این دو تولیدکننده نفت به افزایش امسال قیمت های نفت به عنوان نشانه سرمایه گذاری اندک در اکتشاف نفت و گاز طی سالهای اخیر، اشاره کرده اند.

سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک در بیانیه ای اعلام کرد: جهان به انرژی حداکثری و آلایندگی حداقلی نیاز دارد و اگر بخواهیم امنیت انرژی جهانی را تامین کنیم، به همه راه کارهای انرژی نیاز داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری 150 میلیاردی امارات برای افزایش تولید انرژی

سرمایه گذاری 150 میلیاردی امارات برای افزایش تولید انرژی