مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 آذر 1401 ساعت 10:302022-11-29اقتصادي

هدف از احداث سد چم شیر چیست؟


بدون حضور سد چمشیر، سالیانه 2.

5 میلیون تن نمک به پایین دست رودخانه زهره در شرق خوزستان ریخته می شد که با احداث این سد این عدد طی زمان 80 درصد کاهش پیدا می کند.

- به گزارش، سد چم شیر یکی از سدهایی بود که از ابتدای احداث آن چالش های زیادی به دنبال داشت از یک سو کارشناسان محیط زیست احداث این سد را مخرب تر از احداث سد گتوند می دانستند و از طرف دیگر کارشناسانی احداث این سد را مثبت ارزیابی می کردند.

محمد صادق محمدنژاد، کارشناس حوزه منابع آب و محیط زیست در رابطه با این موضوع به مهر می گوید:: یکی از اهداف مهم ساخت سد در کشورهای مختلف، تعدیل کیفیت منابع آب است، زیرا سد ابزاری است که می تواند ورودی و خروجی یک رودخانه را تنظیم کند و به دنبال آن زمینه مدیریت این منابع مهیا شود.

محمد نژاد اضافه کرد: جلسات کارشناسی پیرامون اثر این سد بر محیط زیست از سال 92 به جدیت توسط نهادهای کارفرمایی و پیمانکاری در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس اطلاعاتی که گزارش داده اند بیش از 150 برداشت شامل حفر ترانشه، گمانه های اکتشافی و برداشت های ژئوفیزیکی از مخزن سد برداشت شده است.

کاهش 80 درصدی شوری زهره در طی یکسال با احداث سد چمشیر وی افزود: بررسی اطلاعات اکتشافی از مخزن سد بیاگر آن است که 64 درصد از مخزن بر روی سازندهایی نظیر، نهادهای عهد حاضر، آغاجاری و میشان ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدف از احداث سد چم شیر چیست؟

هدف از احداث سد چم شیر چیست؟