مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 آذر 1401 ساعت 09:502022-11-27بين الملل

آلمان؛ جنایتکارشیمیایی دیروز و میرزابنویس قطعنامه ضدایرانی امروز


اقدامات خصمانه ی اخیر «رژیم برلین» در راستای ایفای نقش در پازل فشار حداکثری غرب علیه کشورمان، یادآور روزهایی است که با تسلیح صدام به سلاح های شیمیایی، - اقدامات خصمانه ی اخیر رژیم برلین در راستای ایفای نقش در پازل فشار حداکثری غرب علیه کشورمان، یادآور روزهایی است که با تسلیح صدام به سلاح های شیمیایی، علیه ملت ایران مرتکب جنایت شدند.

خبرگزاری مهر ، گروه سیاست- محمد مهاجرانی: پس از آنکه کشورهای غربی ذیل اعمال فشار حداکثری خود علیه ملت ایران هفته ها با ریختن بنزین در آتش اغتشاشات اخیر ایران دمیدند، اکنون توپ را در زمین سازوکارهای ناعادلانه‎ی دیپلماتیک و حقوقی خود انداختند تا همچنان بتوانند از بساط بلوا و آشوب تحمیلی خود علیه ایران، اهرم های فشار جدید برداشت کنند.

در هفته های اخیر چند کشور غربی به سردمداری ایالات متحده، رژیم صهیونیستی و تروییکای اروپایی (آلمان، فرانسه انگلیس) در خط مقدم جنگی ترکیبی و تولید سناریوهای ساختگی به جهت نمایش چهره ی دروغین از واقعیت ایران هستند.

در همین راستا در هفته ی گذشته (چهارشنبه 3 آذرماه) شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به بهانه اغتشاشات در ایران قطعنامه ای درباره آنچه وضعیت حقوق بشر در ایران خوانده شده را به تصویب رساند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آلمان؛ جنایتکارشیمیایی دیروز و میرزابنویس قطعنامه ضدایرانی امروز

آلمان؛ جنایتکارشیمیایی دیروز و میرزابنویس قطعنامه ضدایرانی امروز